Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Hungarian hu
mosogatobolt
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GY.I.K.

Vannak raktáron mosogatóik?

Több száz fajta mosogatónk van ráktáron, rengeteg gránit mosogatót is raktárról árulunk. Csak bemutató termünkben jelenleg 69 féle gránit, és 55 féle rozsdamentes mosogató van kiállítva.Ennyi mosogató tudtunkkal, nincsen senkinek az országban egy helyen.


Meghibásodott a csaptelepem hová kell fordulni?

A csaptelep dobozában mindig megtalálható szakszerviz telefonszáma, amely általában (Mofém, Teka) házhoz megy. Mindig a gyártó szakszervizét kell hívni emlékeztetőül egy pár gyártói telefonszám:

Mofém: +3680 474 574 Teka: +3680 474 574  Kludi: +361-2621276 Radeco:+36-24-540-875 Feromix:+361-3889931 Blanco: +361-2621276


Foltos a csaptelepem kívülről, úgy néz ki, mintha használt lenne!

Víz folyik a csaptelepből, úgy néz ki, mintha használt lenne! A legtöbb a nevét fontosnak tartó gyártó a csaptelepeit teszteli, ez lehet a piacra kerülő értékesítésre szánt csaptelep esetében is. Vannak bizonyos termékek, amelyeket a gyártó minden esetben tesztel, mivel a házi összeszerelés esetén nem biztosítható a pontos illesztés, illetve a bekötések nem hozzáférhető helyen vannak. 


Milyen fizetési módok vannak?

Vásárlásnál két fizetési módot tudunk jelenleg biztosítani: élőátutalást és a készpénzes fizetést. Üzletünkben lehetőség van készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is.


Ha nem megfelelő az áru minősége, vagy hibás és ezt később veszem észre, hány napon belül fogadják el a reklamációt?

Minden termékre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk, a törvényi előírásoknak megfelelően. Ennek érvényesítésének módjáról, illetve a kivételekről a „vásárlási információk” menüpont alatt részletes információkat talál. Amennyiben a termék hibás vagy hiányos, a vásárlástól számított egy hónapon belül.


Milyen napokon és hány órától várható a szállítás?

A szállítások munkanapokon, 8 és 17-óra között történnek.


Nem "szállították" ki az árut, pedig otthon voltam.

A szállítás útvonalát a sofőr határozza meg, azonban a szállítást csak és kizárólag abban az esetben kezdi meg, ha a szállítási címnél megadott telefonszámon az átvételt először egyeztetni tudja. Ha a megadott telefonszámon, és a címen senki nem elérhető, akkor a sofőr a kiszállítást egy későbbi időpontban újra megpróbálja összesen három alkalommal. Kérjük, ha lehetséges mobiltelefon számot adjon meg, így Önnek sem kell egész nap otthon várnia.


Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt árut?

A kiszállítások összesített statisztikája alapján a jelenlegi átlag 2-4 nap a megrendeléstől számítva. Mivel a legtöbb terméket raktárról szállítjuk a szállítási határidő lehet akár egy nap is. Sajnos a raktári kapacitás végessége miatt minden terméket nem tudunk készleten tartani, illetve bizonyos termékek csak egyedi gyártásra készülnek. (fürdőszobai szekrények, kádak, zuhanykabinok)


Mi a garancia arra, hogy az van a dobozban, amit megrendeltem?

Számunkra fontos a vevő elégedettsége így nem engedhetjük meg magunknak, hogy mást szállítsunk, mint amit a vevő megrendelt. Amennyiben a mi hibánkból mást kap az ügyfél, abban az esetben a csere költsége minket terhel.


Karcos a mosogatótálcám, pedig original termék volt?

Karcmentes rozsdamentes mosogatótálca mint olyan nem létezik. Gyakorlatilag a legmagasabb kategóriájú termékeknél sem találtunk még olyan terméket, ahol legalább egy darab mikro karc nem fordult elő. Természetesen a komoly sérülés esetén van lehetőség reklamációra a gyártónál, de erre a garancia nem terjed ki. A legtöbb mosogató csupán egy karton lap védi a egymástól a termékeket, és egy raklapon akár 300db is lehet.


Mit jelent a gránit mosogatóknál a csaplyuk előkészítés?

A gránit mosogatótálca hátoldalán a csaplyuk ki van könnyítve, hogy íj módon könnyebben ellehessen távolítani. Fontos ez csakis a gyártói leírásnak megfelelően történhet, mivel a csaplyuk kiütése során előforduló törésekre a gyártói garancia nem terjed ki. Szükség esetén forduljon hozzánk szolgáltatásként vállaljuk a csaplyukak fúrását, természetesen saját biztosításunkra. 


Miért nincsen a rozsdamentes mosogatókon csaplyuk?

Gyárilag a RM mosogatók 90%-ánál csaplyukat nem alakítanak ki. Mivel a legtöbb mosogató forgatható, és sok esetben fali csaptelepet használnak, így nem lehet tudni, hogy hová is kellene csaplyukat készíteni a gyártónak. Szükség esetén természetesen vállaljuk ennek elkészítését is 1300Ft/db –s áron.


Mekkora a mosogató kivágási mérete?

 

Minden mosogatónál a külső méret meg van adva. Oldalanként 1cm-t le kell vonni, és megkapjuk a kivágási méretet így pl 860*500mm es mosogató esetén 840*480mm a kivágási méret. Ez általában alkalmazható minden mosogató esetébe azonban az íves, illetve kerekített mosogatóknál ezt mosogató nélkül az íveket nem lehet kialakítani. Alapvetően soha nem javasoljuk a munkalap mosogató nélküli kivágását, mivel ezzel nagyon sok problémát el lehet elkerülni.


A munkapult végére kerül a mosogató ez számít?

Igen rendkívül fontos, ha a pult utolsó elemébe kerül a mosogató akkor a megadott szekrényméretnél 5 centiméterrel kisebb mosogatót kel benne elhelyezni, mivel e nélkül a vízvetőknek nem marad hely.


Szűrős dugót szeretnék a mosogatómhoz.

Sajnos nincsen egyen méret, minden gyártó szinte minden típusa más dugót használ. A mosogatótálca medencéjén található címkén megadott név alapján kellene keresni, hogy pontosan milyen típusról van szó. Amennyiben nincsen rajta név, csak kódok, vagy egyáltalán nincsen rajta semmi akkor csak komplett leeresztő a megoldás.


Csaplyuk fúrást, megéri megrendelni?

Természetesen ez mindenkinek egyéni. Ha az aki a beépítést végzi saját kockázatára megcsinálja a kiütést természeten a válasz nem. Mi a szolgáltatást saját kockázatunkra végezzük, így ha közben a mosogató megsül a mosogató teljes árát nekünk kell megtéríteni Önnek. Hogy ez a kockázat ne legyen túl nagy biztosítva van a szolgáltatás, amely az ár közel 80%-át teszi ki.


Mit jelent a mikrotextúrás felület?

A mikrotextúrás mosogató felülete olyan,
mintha egy finom szövetet a lemez felületébe préselnének.
A textúrált felületnek köszönhetően,
a fénytörés miatt a felület matt,
és a emiatt az apró karcok,
új lenyomatok sem látszanak. 

 


A rögzítőkapocs kiszakad a mosogatótálcából miért?

A rögzítő kapcsokat kizárólag kézi erővel, csavarhúzóval szabad meghúzni. Ezt is kizárólag a csak addig amíg egy finom ellenállást érzünk. A rögzítő kapocs nem leszorító kapcsot jelent, nem alkalmas arra, hogy a rozsdamentes mosogatót kiegyenesítse. Ha a kapocs egyszer már kiszakad a helyéről többé nem biztos, hogy használható. Mivel a gránit mosogató kivételével minden mosogatónak van íve, ezt a tömítő szalaggal, illetve szaniter szilikonnal kell tömíteni.


Cseppmentes mosogatótálca van-e?

Nagyon egyszerűen, cseppmentes mosogató nincsen.

Rozsdamentes mosogatónál bármennyibe is kerül, azon látszik a vízcsepp. A gránit mosogatóknál, ha rácseppen a víz nem az látszik, azonban egy idő után a vízkő miatt szintén látszani fog, de ahhoz akár egy hónap is kell.

Emiatt a gránit a jó választás, a gyártó mindegy. Minél sötétebb annál előbb látszik a vízcsepp, és minél világosabb annál előbb látszanak a más szennyeződések.