Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Hungarian hu
mosogatobolt
Ár:
322.900 Ft (254.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EVIDO PURE VÍZTISZTÍTÓ

Ár:
322.900 Ft (254.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 105286
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Konyhai felszerelések szállítási információk

OKOS víztisztító, elektromos bekötés szükséges.

Gyártó: EVIDO
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 4.500 Ft

A szállítási költség nem tartalmazza az utánvét díját, ami egységesen 500Ft.

Nagyméretű termékeknél pl. bútor, mosogató szekrény, szaniter, zuhanytálca és kabin a kiszállítás az első zárható ajtóig (kapuig) történik, az onnan a lakásba történő bejuttatása a Vevő feladata. A megadott ár Online megrendelés esetén érvényes.

Leírás

EVIDO PURE víztisztító jellemzői és műszaki paraméterei

Az EVIDO PURE víztisztító az első olyan háztartási vízkezelő berendezés, mely kommunikál a felhasználóval. Egyedi fejlesztésénél több fő szempontot is figyelemben vettünk. Ilyen a biztonság, egészséges ivóvíz, baktérium elleni védelem, természetes ásványi anyagok visszakeverése, modern konyhákban is könnyen telepíthető, kis helyen elfér, csendes, magas vízhozam, szervizbarát, és nem utolsó sorban okos (Wi-fi).
Az elmúlt évtizedben ugrásszerűen megnőtt a víztisztítók száma a piacon. Különböző tisztítási elvek és termékek jelentek meg, de ezek közül is a leg elterjedtebb az ozmózis elven működő berendezés. Az EVIDO PURE víztisztító megjelenésével, egy egyedül álló vízkezeléssel tudunk tisztavizet biztosítani a családok számára. Modern kivitelezés, okos applikációk, gondos tervezés és gyártás teszi egyedivé az EVIDO PURE víztisztítót.

Termékadatlap és működési leírás

 • Termék neve: EVIDO PURE víztisztító
 • Termékkód: EV2016
 • Termék VTSZ száma: 84212100
 • Gyártási hely: Magyarország (EU)
 • Megfelelőségi besorolás: Megfelel az európai biztonság előírásoknak, a 93/68 EC direktíváknak, EN 60335 szabványnak és a CE minősítésnek. IP23 védettség

Termék adatok és működési leírás:

 • Kivitel: szinterezett fémház
 • Mérete: M45xSz11x45H cm
 • Csomagolás: 5 rétegű hullámpapír, fehér karton doboz
 • Súlya: 13kg
 • Áramfelvétel: 220V bemenő-36V kimenő (kisfeszültség)
 • Teljesítmény: 100-120 liter/óra
 • Szükséges víznyomás: min.1bar-max.6bar (6 bar nyomás felett nyomás szabályzót kell alkalmazni)
 • Felhasználás: min.10°C-max.35°C
 • Víz csatlakozás: bemenő ¾”- kimenő ¾”
 • Szűrők száma: 4db: 1db 2,5”előszűrő (5 mikron), 1db szénszűrő, 1 db ozmózis szűrő (150 GPD)
 • Szűrők kapacitása: 5 000 liter
 • By-pass szelep: ásványi anyag visszakeverő
 • További adatmérők: vízátfolyás mérő (literben), mérőszondák (bejövő és kimenő víz összetételét méri), mágnes szelep (nyitja és zárja a bejövő vizet, vízszivárgás esetén is lezár) nyomáskapcsoló, vízszivárgás érzékelő, utolsó működési időszámláló, karbantartási dátum tároló, státusz figyelő, LCD kijelző és egyedülálló wi-fi rendszer, melyen keresztül kommunikálja az adatokat a felhasználóval, és dokumentálható a rendszerek feltöltése.
 • Garancia: 3 év ( szakszerviz beüzemelése esetén)

EVIDO PURE víztisztító jellemzői

Termék megnevezése: utó víztisztító kisberendezés
Termék fantázia neve: EVIDO PURE
Víztisztítási elve: RO
Szűrők száma 4db: előszűrő, szénszűrő (KDF+Ag), ozmózis membrán(150GPD), utó szűrő
Jellemzői: átfolyós, visszakeverő szelep, membrán pumpa (36V, kisfeszültség), tiszta víz és a koszos víz aránya 70%-30%, állítható-fektethető és csendes.
Vezérlés: Egy saját fejlesztésű és sorozat gyártott elektronika+Wi-Fi rendszerrel+LCD kijelzővel rendelkezik.
- 100-120 liter/óra Vízhozam: Az ozmózis elvű víztisztítóknak van egy mellékvíz hozama is, amely a lefolyóba van bekötve. Ezek általában sajnos arányaiban úgy működnek, hogy 60-70% a melléktermék és csak 30-40% a tisztított víz. Az Evido Purenak köszönhető a gondos tervezésnek, ennél sokkal gazdaságosabb, 70% a tisztított víz és csak 30% a melléktermék.
- méri az átfolyt víz mennyiséget
- bejövő és kimenő TDS értéket
- 12 óránként öblit
- 6 perc folyamatos használat után automatikusan leáll.
- kijelzi a termék gyártási számát
- kijelzi a termék beszerelési, illetve karbantartási idejét.
- mennyi van még a szűrőcseréig (literben)


Szerviz funkciók:

Terméktípus és gyártási szám megjelenítése, vízszivárgás érzékelő, automata leállítás 6 perc után, szűrőcsere figyelő és jelző, vízátfolyás mérő, vízösszetétel mérőszondák a bejövő és kimenő vízen, 12 órás öblítő rendszer és egy státuszfigyelő, telefonszámok megjelenítése meghibásodás esetén. Az összes adatott tárolja egy mikroszámítógépen, amelyet az LCD kijelzőn keresztül, vagy a Wi-fi rendszerével bármilyen okos eszközzel össze tudja csatlakoztatni és az adatokat megtekinteni.

Mitől okos az EVIDO PURE?

Egy saját Wi-Fi rendszerrel van ellátva és bármilyen okos eszközzel össze tud csatlakozni. A termék felhasználója mindig tudja, hogy mit iszik, és miből főz a családja, illetve milyen állapotban van a víztisztítója. A fejlesztésnél figyelembe vettem azt, hogy ha nincs Wi-Fi-je a felhasználóval, akkor is tudja használni, mert maga a víztisztító egy szolgáltató. (nincs szüksége Wi-Fi hálózatra a működéséhez) Egy 36 MB-os, mikroszámítógép van beépítve a vezérlésbe, amely tárolja az adatokat és a későbbiekben megkönnyíti a további fejlesztéseket. Meghibásodás esetén egy hívható telefonszámot is kiír az LCD kijelzőre, illetve elküldi az okos eszközökre.
Szerviz barát:
- a szűrő élettartama lejár akkor a készülék nem indul újra és ezzel elkerülve a baktériumos, koszos szűrőkön való vízfogyasztást. (HVG cikk)
- más szervizek belenyúlási védelemmel van ellátva (csak a szerviz által kóddal indul újra készülék)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!